Drone zonnepanelen

ANTWERP DRONE ACADEMY, uw partner voor

Drone inspectie zonnepanelen

Zonder drones worden inspecties van zonnepanelen handmatig gedaan. Antwerp Drone Company doet drone inspectie van zonnepanelen en verzamelt hiermee gegevens 50x sneller dan handmatige methoden, terwijl gevaarlijke manuren worden vermeden. We zorgen er niet alleen voor dat uw zonnepanelen correct zijn geïntegreerd, maar we leggen ook RGB- en warmtebeelden vast om mogelijke problemen tussen cellen, strings en panelen te identificeren.

drone zonnepanelen

Onze projecten

Hoge beeldkwaliteit

Bekijk dakconstructies in meerdere hoeken en leg hoogwaardige beelden vast voor prospectie en constructie.

Thermische beelden

Inspecteren van zonnepanelen, detecteren van schade en onderhoudsproblemen met realtime thermische beelden voor snellere en eenvoudigere controle en beheer.

3D-modellen

Genereer nauwkeurige 3D-modellen en metingen voor locatieplanning en energieschattingen.

Door gebruik te maken van onze kennis kunt u stappen zo goed als overslaan,
waardoor u direct drones op de juiste manier kan implementeren binnen uw organisatie.

Laat u informeren tijdens een consult!

waarom kiezen voor antwerp drone company?

Quality check!

Gecertificeerd

Als het gaat om Drone Survey & Inspections hanteren we zeer hoge operationele normen door ervoor te zorgen dat al ons personeel gecertificeerd is door relevante luchtvaartautoriteiten.

Verzekerd

Naast een zorgvuldige preflight-planning en risicobeoordeling, zorgen we ervoor dat ons team en onze apparatuur gedekt zijn door een uitgebreide WA-verzekering.

Innovatief

Onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling stelt ons in staat om klanten innovatieve en autonome luchtoplossingen te bieden voor de vastgoed-, energie- en infrastructuursector.