Drone zonnepanelen

ANTWERP DRONE ACADEMY, uw partner voor

Drone inspectie zonnepanelen

Momenteel worden zonnepaneelinspecties vaak handmatig uitgevoerd. Antwerp Drone Company heeft zich gespecialiseerd in het efficiënt uitvoeren van drone-inspecties voor zonnepanelen, wat leidt tot een gegevensverzameling die maar liefst 50 keer sneller is dan de gebruikelijke handmatige methoden. Deze versnelling optimaliseert niet alleen het inspectieproces, maar reduceert ook aanzienlijk potentiële risico’s verbonden aan menselijke inspanningen. Onze diensten waarborgen niet alleen een nauwkeurige integratie van uw zonnepanelen, maar omvatten tevens de vastlegging van zowel RGB- als warmtebeelden. Hierdoor zijn wij in staat om potentiële problemen tussen cellen, strings en panelen te identificeren en doeltreffend aan te pakken. Kies voor onze geavanceerde oplossingen en verbeter de efficiency van uw zonnepaneelinspecties aanzienlijk.

drone zonnepanelen

Onze projecten

Hoge beeldkwaliteit

Verken dakconstructies vanuit diverse perspectieven en leg hoogwaardige beelden vast die van onschatbare waarde zijn voor prospectie en bouwwerkzaamheden.

Thermische beelden

Optimaliseer het proces van zonnepaneelinspecties door schade en onderhoudsproblemen snel en effectief te detecteren met behulp van realtime thermische beelden.

3D-modellen

Creëer uiterst nauwkeurige 3D-modellen en metingen die cruciaal zijn voor locatieplanning en gedetailleerde energie-inschattingen. Optimaliseer uw projectplanning met onze geavanceerde technologie die betrouwbare gegevens genereert voor een grondige en precieze evaluatie van locaties en energiepotentieel.

Door gebruik te maken van onze kennis kunt u stappen zo goed als overslaan,
waardoor u direct drones op de juiste manier kan implementeren binnen uw organisatie.

Laat u informeren tijdens een consult!

waarom kiezen voor antwerp drone company?

Quality check!

Gecertificeerd

Als het gaat om Drone Survey & Inspections hanteren we zeer hoge operationele normen door ervoor te zorgen dat al ons personeel gecertificeerd is door relevante luchtvaartautoriteiten.

Verzekerd

Naast een zorgvuldige preflight-planning en risicobeoordeling, zorgen we ervoor dat ons team en onze apparatuur gedekt zijn door een uitgebreide WA-verzekering.

Innovatief

Onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling stelt ons in staat om klanten innovatieve en autonome luchtoplossingen te bieden voor de vastgoed-, energie- en infrastructuursector.