Monitoring

ANTWERP DRONE ACADEMY, uw partner voor

Drone monitoring

Onze oplossing is compatibel met de belangrijkste videobeheersystemen dankzij specifieke plug-ins. Bijgevolg kunnen onze drones eindelijk eenvoudig worden geïmplementeerd in een bestaand beveiligingsnetwerk om het veiligheidsniveau te versterken.

Antwerp Drone Company levert u een complete service die omvat: de installatie van de semi-autonome oplossing op uw site, de configuratie van de no-fly zones, de training van uw personeel over het gebruik ervan en het onderhoud van de producten. Onze experts bieden u ook technische en operationele ondersteuning.

Monitoring

Semi autonoom

Onze semi-autonome drones bieden een grote betrouwbaarheid en veiligheid dankzij dubbele of drievoudige redundantie van vitale apparatuur (motoren, elektronica, stroombronnen…). De drone is ook uitgerust met een pyrotechnisch herstelsysteem en een ultraperformerend geokooisysteem voor luchtveiligheid.

Bovendien is de communicatie tussen de drone en zijn verbonden basis incrypt, wat zorgt voor een beveiligde gegevensoverdracht. En kan het beeldmateriaal rechtstreeks binnen naar uw beveiligingsnetwerk, zonder door een cloud te gaan.

Ontdek de veelzijdigheid van semi autonome drones!

Laat u informeren tijdens een consult.

Onze diensten

All-round drone services

Drone inspecties
Drone inspecties
3D mapping
3D mapping
Surveillance
Surveillance
Cleaning
Cleaning
Underwater drone
Underwater drone
Monitoring
Monitoring