Verkoop & Verhuur

verkoop & verhuur

Drones en Drone accessoires huren?

Een drone proberen of kopen?

U zult versteld staan van alle mogelijke merken, opties en functies. Wanneer u een drone wilt uitproberen voordat u hem koopt, is het huren van een drone een uitstekend idee. Op deze manier kunt u deze testen om te zien of de drone aan uw wensen voldoet. Ook wanneer u maar kort met een specifieke  cameradrone wilt werken, bijvoorbeeld voor een korte klus of opdracht, kunt u overwegen om er een te huren.

Drones met een camera zijn er in verschillende merken, waarvan DJI momenteel de marktleider is. Maar ook merken als Parrot leveren prima drones.

Door uw tips en adviezen te delen,  kunnen uw mede-piloten hun kennis en kunde verbreden en zo de gezamenlijke huurervaring optimaliseren!

Het is zelfs mogelijk een drone te huren inclusief een gecertificeerde piloot, die de drone voor je bestuurt en alle kennis in huis heeft voor een professionele vlucht.

Heb je andere apparatuur nodig dan op de website vermeld, stuur dan vrijblijvend een mailtje naar: info@antwerpdronecompany.com

ANTWERP DRONE COMPANY // FOR A BETTER APPROACH

verkoop & verhuur

Een greep uit de vloot

DJI Inspire 2

De Inspire 2 valt ook ruim vier jaar na verschijning nog altijd op door zijn robuuste constructie en imposante uiterlijk. Bijzonder is het koolstoffiber H-frame dat omhoog wordt getrokken nadat de drone is opgestegen. Zodoende kan de camera 360º in het rond draaien zonder dat het zicht belemmerd wordt. Het systeem wordt aangedreven door vier krachtige motoren, wat zich uit in een topsnelheid van maar liefst 94 km/uur in Sport Mode. Voor de energievoorziening worden twee TB50 accu’s bevestigd.

DJI Matrice 300 RTK

De drone kenmerkt zich door een lange vliegtijd van bijna een uur en de mogelijkheid om drie payloads te monteren. Dankzij AI kan het systeem automatisch inspectietaken uitvoeren. Ook biedt de drone innovatieve mogelijkheden op het vlak van security en search&rescue. Samen met de nieuwe drone introduceert DJI ook een nieuwe payload met geïntegreerde laser range finder, de Zenmuse H20.

DJI Mavic Mini 3

DJI Mini 2 is beginnersvriendelijk, krachtig en … mini. Indrukwekkende prestaties, verbluffende beeldkwaliteit en creatieve video zijn altijd binnen handbereik. Ontdek een heel nieuw perspectief en leg de momenten vast die uw leven bepalen.
Er zijn veel plaatsen die je maar één keer in je leven ziet. Neem de DJI Mini 2 mee voor een uniek perspectief en haal het beste uit uw reizen.

DJI Mavic 3 Enterprise

De DJI Mavic 3 is een all-round drone die voor elk type vlucht een steentje bij te dragen heeft. Doormiddel van de 46 minuten batterijduur geeft de DJI Mavic 3 alle tijd om zo de beste beelden te maken of inspecties uit te voeren.

De Mavic 3 Enterprise herdefinieert de industriestandaarden voor kleine commerciële drones. Met een mechanische sluiter, een 56× zoomcamera en een RTK-module voor precisie op centimeterniveau, brengt de Mavic 3E missie-efficiëntie naar nieuwe hoogten. Er is een thermische versie beschikbaar voor brandbestrijding, zoek- en reddingsacties, inspectie en nachtoperaties.