Drone bouwwerken

ANTWERP DRONE ACADEMY, uw partner voor

Drone inspectie bouwwerken

Antwerp Drone Company biedt u de slimste manier om wettelijke inspecties of routineonderhoud van uw gebouwen uit te voeren, inclusief maar niet beperkt tot uw onroerend goed, winkels en privé-eigendommen, daken en muren. Met drones hebben we veilig gedetailleerde en nauwkeurige inspectiegegevens die u kunt gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen over grootte, structuur en omstandigheden.

We kunnen u helpen snel de dakcondities te beoordelen, problemen te identificeren en betere beslissingen te nemen met een drone-oplossing die geschikt is voor elke gebouwinspectie. Op deze manier bespaart u de eerste initiële huurkosten voor steigers. Een drone gebruiken voor bouwwerken is een enorme meerwaarde!

drone bouwwerken

Onze projecten

Dakbekleding

Zorg voor een goede uitlijning van de dakbedekking en inspecteer beschadigingen die onzichtbaar zijn voor het menselijk oog.

Muren

Voer een grondige inspectie uit van muren met grote hoogte n aanzienlijk minder tijd en zonder dat er steigers nodig zijn.

Interieur

Leg video-, visuele en thermische gegevens van uw gebouwhallen vast om schade op te sporen en te verhelpen voordat het te laat is.

Sanitair & Electra

Inspecteer moeilijk bereikbare en opvallende plekken om beschadigingen op te sporen en de veiligheid te waarborgen.

Verwarming & Verkoeling

Verzamel thermische gegevens die u kunt omzetten in bruikbare inzichten voor besluitvorming en analyse.

Exterieur

Inspecteer veiligheidsgerelateerde risico’s en gevaren aan de binnenkant van uw gebouwconstructie.

Door gebruik te maken van onze kennis kunt u stappen zo goed als overslaan,
waardoor u direct drones op de juiste manier kan implementeren binnen uw organisatie.

Laat u informeren tijdens een consult!

waarom kiezen voor antwerp drone company?

Quality check!

Gecertificeerd

Als het gaat om Drone Survey & Inspections hanteren we zeer hoge operationele normen door ervoor te zorgen dat al ons personeel gecertificeerd is door relevante luchtvaartautoriteiten.

Verzekerd

Naast een zorgvuldige preflight-planning en risicobeoordeling, zorgen we ervoor dat ons team en onze apparatuur gedekt zijn door een uitgebreide WA-verzekering.

Innovatief

Onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling stelt ons in staat om klanten innovatieve en autonome luchtoplossingen te bieden voor de vastgoed-, energie- en infrastructuursector.