3D mapping

ANTWERP DRONE ACADEMY, uw partner voor

3D drone mapping

Transformeer RGB-, thermische en multispectrale beelden naar branchecompatibele 3D-kaarten voor verdere analyse en rapportage. Met onze expertise op het gebied van sensoren en georeferentie kunnen we een naadloze uitvoering uitvoeren, van het verzamelen van afbeeldingen tot nauwkeurige radiometrie. Met dank aan onze partners die ervaring hebben met luchtmissies en het vluchtplan optimaliseren, evenals efficiënt gebruik van dronecapaciteiten.

3D mapping

3D Beelden

3D-beeldvorming biedt een uitstekende mogelijkheid om de volledige driedimensionale weergave van uw project in één oogopslag te visualiseren. Deze geavanceerde technologie verschaft u een realistisch beeld van uw werkplek, ongeacht de omvang, en dit alles binnen een fractie van de tijd die normaal gesproken vereist zou zijn voor handmatige inspecties.

BEELDMATERIAAL VERGAREN
Maak gebruik van geavanceerde camera’s en instelbare sensoren op de grond om hoogwaardige 3D-beelden vast te leggen van werkplekken en uitgestrekte terreinen.

DIGITALE TRANSFORMATIE
Onze expertise stelt ons in staat om uw beeldmateriaal te transformeren in nauwkeurige digitale ruimtelijke modellen die naadloos kunnen worden geïntegreerd in uw desktopomgeving.

PRECISIE METEN & INSPECTEREN
Benut de verzamelde gegevens voor virtuele inspecties, waarbij u eenvoudig afstanden, oppervlakten en volumes kunt meten. Deze meetresultaten bieden waardevolle inzichten voor verdere analyse en besluitvorming in uw project. Ontdek de voordelen van 3D-beeldvorming voor een efficiëntere en effectievere visualisatie van uw werkruimte.

Ontdek de veelzijdigheid van 3D mapping met drones !

Laat u informeren tijdens een consult.

Onze diensten

All-round drone services

Drone inspecties
Drone inspecties
3D mapping
3D mapping
Surveillance
Surveillance
Cleaning
Cleaning
Underwater drone
Underwater drone
Monitoring
Monitoring