Drone opleiding

ANTWERP DRONE ACADEMY

Theoretische opleidingen & Praktische trainingen

Antwerp Drone Company ontwikkelt en verzorgt theoretische drone opleidingen en praktische trainingen gericht op het veilig en verantwoord vliegen met drones.

Dronebezitters opleiden tot drone piloot, dat is onze ambitie! Wij leren je hoe je de drone optimaal en binnen de regels kunt gebruiken voor jouw persoonlijke dromen. Omdat deze dromen voor iedereen anders zijn bieden we verschillende soorten drone opleidingen aan. Van hobbyisten tot aan professionals, Antwerp Drone Company is de opleider voor elke type drone piloot!

Reviews

Opleidingen

Kies tussen Basis, Geavanceerd of Professioneel

Basis Dronepiloot A1-A3
Omvat de opleiding voor dronepiloten welke willen vliegen in de laagste risicocategorieën A1 & A3 in regel met de Europese verordening.
MEER DETAILS
Geavanceerd Dronepiloot A2
Omvat de opleiding gericht op particulieren en commerciële drone gebruikers, die vluchten wensen uit te voeren die buiten de A1 & A3 categorie vallen. De opleiding bereid je voor op het theoretisch examen dat dient afgelegd te worden bij het DGLV.
MEER DETAILS
Professioneel Dronepiloot SPECIFIC
Omvat de opleiding voor professionele dronegebruikers. De specific categorie biedt operatoren een grotere flexibiliteit om vluchten in hoog-risico omgeving uit te voeren. De opleiding focust op een brede theoretische kennis en praktische vorming welke leidt tot het behalen van de nodige licenties om in de specific categorie te vliegen.
MEER DETAILS
vervolg drone opleiding

Specialisaties

Redenen om een specialisatie opleiding te volgen:

Interesse?

Meld je hier aan voor de Antwerp Drone Academy

Totaal: € -