Cleaning

ANTWERP DRONE ACADEMY, uw partner voor

Drone Cleaning

Onze cleaningdrones zijn uitgerust met een lagedruk- of hogedrukspuitmonding. Sommige schoonmaakdrones gebruiken speciale natuurlijke schoonmaakmiddelen en lage druk om beschadiging van de verf tijdens het schoonmaken te voorkomen. Drones kunnen elk type bouwmateriaal reinigen, zoals baksteen, staal, hout of glas. Drones kunnen ramen, daken en moeilijk bereikbare dakgoten reinigen. Maar ook zonnepanelen en windturbines  reinigen. 

Cleaning

Schoon, ongeacht de werkhoogte.

Drones nemen onze meest vervelende, gevaarlijke schoonmaakklussen over om het schoonmaken van gebouwen, ramen en constructies voor iedereen veiliger te maken. In plaats van een team van gem. 5 personen, heb je maar één persoon nodig die de drone bestuurt en één assistent. Het schoonmaken met drones is niet alleen veiliger, maar meestal ook sneller omdat er geen langdurig proces is om van het ene gebied naar het andere te gaan noch een verharde ondergrond noodzakelijk is.

Het is belangrijk om te weten dat het niet is toegestaan om in drukke gebieden, zoals bijvoorbeeld winkelstraten, te vliegen vanwege de geldende wetgeving.

Ontdek de veelzijdigheid van Drone cleaning !

Laat u informeren tijdens een consult.

Onze diensten

All-round drone services

Drone inspecties
Drone inspecties
3D mapping
3D mapping
Surveillance
Surveillance
Cleaning
Cleaning
Underwater drone
Underwater drone
Monitoring
Monitoring